Search found 6 matches

by terryrayc
Fri May 31, 2013 12:31 am
Forum: Bug Reports
Topic: World Portals
Replies: 51
Views: 14078

checked the Arkaz logs and I do not see the attempted connect from hala, you might also need to make sure you update the servers table in the db
by terryrayc
Thu May 30, 2013 3:44 am
Forum: General Discussion
Topic: Servers
Replies: 6
Views: 1167

Also did hala update their inis with the new domain for arkaz?

should be arkaz.org not arkaz.com.
by terryrayc
Thu May 30, 2013 3:43 am
Forum: General Discussion
Topic: Servers
Replies: 6
Views: 1167

just fyi
in log I see

o Trying to connect to server nwn.ysgard.org...
o Wrong password, can not finish job.
by terryrayc
Mon Dec 18, 2006 4:02 pm
Forum: Bug Reports
Topic: World Portals
Replies: 51
Views: 14078

Ysgard might need a restart. I tried restarting Arkaz but it seems the problem is still there.
by terryrayc
Mon Nov 20, 2006 1:35 pm
Forum: Bug Reports
Topic: World Portals
Replies: 51
Views: 14078

probably need to do a restart on both ends..it happens sometimes if a world goes down for more then a moment.
by terryrayc
Mon Sep 04, 2006 12:17 am
Forum: Bug Reports
Topic: RRRRRR!!
Replies: 17
Views: 3079

I've had problems like that and it always turned out to be overheating on the cpu, turns out the HS was just a little off and when I took it off and put it back on, problem went away. Try stress testing your cpu to see if that causes the problem. get mbm5 and see what the temp is of your cpu while r...