Hala

The Heroic Domain of Ysgard
It is currently Wed Jul 24, 2019 12:17 am

All times are UTC




Post new topic  Reply to topic  [ 52 posts ]  Go to page Previous 1 2 3 4 Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: Mon Dec 18, 2006 4:02 pm 
Offline
Whelp of the Unholy Church of Newbieism

Joined: Wed Jan 04, 2006 4:29 pm
Posts: 6
Location: Florida
Ysgard might need a restart. I tried restarting Arkaz but it seems the problem is still there.


Top
   
 Post subject:
PostPosted: Mon Apr 30, 2007 11:02 am 
Offline
Squire of the Holy Church of Annoyance

Joined: Fri Oct 01, 2004 7:12 am
Posts: 51
The portal Ysgard to Arkaz is not working, it was yesterday before a server reset and I tried it now after a server reset, but still not working.
(GMT 11:00 2007/04/30)


Top
   
 Post subject:
PostPosted: Mon Apr 30, 2007 7:38 pm 
Offline
Assistant Head DM
User avatar

Joined: Mon Apr 11, 2005 9:05 am
Posts: 2732
Location: Loitering.... with intent!
Quote:
<Brumer|MovieTime> Arkaz has had a modem failure
<Brumer|MovieTime> Replacement due today (hopefully)
<Brumer|MovieTime> Providing the modem arrives today, Terry should have it in this afternoon/evening
<Brumer|MovieTime> It's getting couriered so I guess he should have it today

_________________
"Men never do evil so completely and cheerfully as when they do it from a religious conviction."
Blaise Pascal (1623 - 1662)


Top
   
 Post subject:
PostPosted: Tue May 01, 2007 11:24 am 
Offline
Squire of the Holy Church of Annoyance
User avatar

Joined: Sun Sep 24, 2006 12:01 pm
Posts: 65
Terry did get the new modem yesterday and I was able to log into Arkaz at approximately 19:00 GMT.


Top
   
 Post subject:
PostPosted: Tue May 01, 2007 8:31 pm 
Offline
Whelp of the Unholy Church of Newbieism

Joined: Sat Jul 02, 2005 2:14 pm
Posts: 11
Portal from Avlis to Ysgard appears to be broken (going on a couple of days now), but I've seen evidence that the portal from Ysgard to Avlis is working. Apologies if I'm stating the obvious.


Top
   
 Post subject:
PostPosted: Fri May 04, 2007 2:43 pm 
Offline
Honor Guard: Church of Pants
User avatar

Joined: Fri Jun 25, 2004 5:00 pm
Posts: 1292
Location: England (GMT+0)
I portalled over to Yasgard from Avlis at 13:00 GMT today and there were no problems. But when i got to Yasgard it was the old copy of my character from my last visit. Not the latest version of my character.

Gamespy name Atrix1
Character Delorfiwien Be'tner

Update checked again and it seems there are 2 versions of my character in my hala server vault. An old character from the last time i was on hala and an uptodate character

Please could you check this
Thanks

_________________
A quote from a mage, without my magic I am just an Elf in a bathrobe.


Top
   
 Post subject:
PostPosted: Fri May 04, 2007 10:31 pm 
Offline
Knight of the Holy Church of Annoyance
User avatar

Joined: Mon Jul 25, 2005 4:31 pm
Posts: 106
Location: GMT -7(-6)
This has happened to a lot of characters with long character names. If you have not portalled since before the Vaultster code was changed you'll experience this. LP77 I know has fixed many characters with this problem, including some of mine.


Top
   
 Post subject:
PostPosted: Mon May 07, 2007 11:48 am 
Offline
Honor Guard: Church of Pants
User avatar

Joined: Fri Jun 25, 2004 5:00 pm
Posts: 1292
Location: England (GMT+0)
Okay i tried portalling back to avlis. Only to find when i got to avlis was the old character from before i portalled to Hala a few days ago and i now have 2 versions of Delorfiwien Be'tner on avlis now. So now i have lost nearly 3,000 in experance and the items i bought on Hala.

Could sombody please sort this out.

Gamespy name Atrix1
Character Delorfiwien Be'tner

_________________
A quote from a mage, without my magic I am just an Elf in a bathrobe.


Top
   
 Post subject:
PostPosted: Mon May 07, 2007 11:23 pm 
Offline
Veteran DM

Joined: Mon Nov 28, 2005 8:29 pm
Posts: 738
Location: Keeping an eye on you.
*hopefully fixed*


Top
   
 Post subject: portal ysgard to arkaz
PostPosted: Mon Nov 03, 2008 4:17 pm 
Offline
Knight of the Holy Church of Annoyance

Joined: Sat Aug 02, 2008 12:31 am
Posts: 181
Location: in a deep dark place .....with pie!!!!!
time 4 pm gmt
date 11/3/08
char file gustand briin
gs id orvarg
tried to portal and got the "an error occured char file could not be transfferred portal aborted " message osric cratos tried as well and got the same message (gs id DoomDay 1000) hope this helps


orvarg :)


Top
   
 Post subject:
PostPosted: Sat Nov 15, 2008 1:39 pm 
Offline
Squire of the Holy Church of Annoyance
User avatar

Joined: Sun Sep 24, 2006 12:01 pm
Posts: 65
Portaling from Arkaz to Ysgard and Deglos to Ysgard report portal abort error currently. November 15, 2008.


Top
   
PostPosted: Thu Jan 15, 2009 3:54 pm 
Offline
Whelp of the Unholy Church of Newbieism

Joined: Wed Sep 10, 2008 8:53 pm
Posts: 4
Location: Nine Hells.
Some gnomes seem to have broken the portal again.

Details: exactly as in ~this~ thread.

I'm definitely going for Fav. Enemies: Gnomes with my ranger alt. :)

M.


Top
   
 Post subject:
PostPosted: Thu Jan 15, 2009 3:57 pm 
Offline
Honor Guard: Church of Pants
User avatar

Joined: Fri Apr 18, 2008 10:43 pm
Posts: 1460
Location: Usually Zvidureth
I don't think its this end (though I could be wrong) Avlis was down all day yesterday and last I heard only the Wilds was back up, with Mikona being up but not connected back to the database yet. Never fear! They are working on it. hehe 8)


Top
   
 Post subject:
PostPosted: Thu Jan 15, 2009 4:31 pm 
Offline
Assistant Head DM
User avatar

Joined: Mon Apr 11, 2005 9:05 am
Posts: 2732
Location: Loitering.... with intent!
Was fine to portal over this morning (GMT morning) so sounds like something Deglos-side since then.

_________________
"Men never do evil so completely and cheerfully as when they do it from a religious conviction."

Blaise Pascal (1623 - 1662)


Top
   
 Post subject:
PostPosted: Fri Jan 16, 2009 12:06 am 
Offline
Whelp of the Unholy Church of Newbieism

Joined: Wed Sep 10, 2008 8:53 pm
Posts: 4
Location: Nine Hells.
Ambrosia,
thanks for bringing the issue to the relevant thread Avlis-side.
I've managed to portal the PC in question this very moment,
a thankyou for the person responsible for fixing the issue :)

M.


Top
   
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic  Reply to topic  [ 52 posts ]  Go to page Previous 1 2 3 4 Next

All times are UTC


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited